© Donauschlinge Schlögen © Tourismusverband Donau Oberösterreich / Kaindlstorfer
Donauschlinge Schlögen © Tourismusverband Donau Oberösterreich / Kaindlstorfer
Donauschlinge Schlögen © Tourismusverband Donau Oberösterreich / Kaindlstorfer

Donauregio
in Oberösterreich

Current information and guidelines on Covid-19 for guests and travellers

Donauregio in Oberösterreich

De Donau Fietsroute staat al 40 jaar voor comfortabel en veilig fietsplezier. Nu kunt u het klassieke fietspad op een geheel nieuwe manier beleven: met een verandering van perspectief naar de bergkammen van de Donauregio. 15 nieuwe, plezierige e-bike rondritten takken af van de Inn- en Donau-fietspaden, leiden naar het omliggende platteland van de regio en laten fantastische uitzichten op het indrukwekkende landschap zien. Thuis onder een sterrenhemel: dompel u intensief onder in de dromerige natuur van de Donauregio op charmante campings. Duurzaam reizen, volledig ontspannen!

Een openluchtvakantie

Tijdens het kamperen ben je meer met de natuur verbonden dan anders. Je kunt onthaasten, onafhankelijk en vrij zijn. Ook de Donauregio kun je perfect met een tent of caravan te verkennen. De campings zijn ideale vertrekpunten voor onvergetelijke ervaringen tijdens je vakantie: voor gezinnen, individualisten net zo als voor natuur- en cultuurliefhebbers. Na leuke uitstapjes kom je graag terug naar je eigen plek en voelt het bijna als thuiskomen.

Bestel de brochure

Gratis catalogi & kaarten

Bestel de brochure

Gratis catalogi & kaarten

Laat je verrassen door onze mogelijkheden!

Nu bestellen
DONAU.Erlebnis Card

Gastenkaart voor de Donauregio

DONAU.Erlebnis Card

Gastenkaart voor de Donauregio

Kortingen, gratis rondleidingen en proeverijen bij meer dan 80 partners in de Donauregio. De DONAU.Erlebnis Card is verkrijgbaar vanaf slechts één overnachting in talrijke hotels & andere accommodaties. Vanaf 2 nachten kun je gratis gebruik maken van de veerboten in de regio.

Meer info

Contact

Toeristenvereniging Donau Oberösterreich
Lindengasse 9
4040 Linz

Telefoon+43 732 7277 888
Fax+43 732 7277 804
E-Mailinfo@donauregion.at
Webwww.donauregio.nl